SF Kids – 2 månader gratis (rabattkod)

Oh så roligt! Jag har ett samarbete med SF Kids under ett par veckor och har fått en rabattkod från dom som jag kan ge ut till alla som vill prova SF Kids gratis under 2 månader! Jippi!

Så får du 2 månader gratis av SF Kids:

Registrera dig genom den här länken och ange sen koden: celialind (gäller tom 15 november) i Steg 2, vid registreringen. Enkelt! Jag har precis gjort det själv.

Sen är det bara att ladda ner appen på valfri mobiltelefon eller surfplatta och barnen är redo att utforska SF Kids på egen hand! Finns både i App Store och Google Play.

Ett tips bara! Om du som jag använder en sk automatisk fyllningsfunktion när du ska fylla i dina personuppgifter så kommer det inte att fungera. Jag gjorde det själv nämligen men då stod sidan och bara laddade och ingenting hände haha! Så man ska fylla i alla uppgifterna manuellt för att det ska fungera. Som tur var är det bara namn, e-post och lösenord som behöver fyllas i.

Registrera dig genom den här länken och ange koden: celialind (gäller tom 15 november) i Steg 2, vid registreringen.

Det var så himla bra för jag har funderat ett tag på att prova SF Kids åt Lea eftersom hon redan har Netflix och ViaPlay. Men det som är mycket bättre med SF Kids är att innehållet är enbart för barn upp till ca 8 år. Det är ju väldigt bra för både Netflix och ViaPlay har ju innehåll för vuxna som barn lätt kan komma åt. Visserligen kan man ha profiler med inställning av ålder (Netflix) eller inställt på att starta appen i barndelen (ViaPlay) men det känns tryggt med att veta att när barnet kollar på SF Kids så finns det bara innehåll som passar hennes ålder och ingen risk att komma åt något annat. Det går även inne på appen att fininställa tex för dom minsta barnen så att enbart innehåll för 0-3 år visas. Så smidigt!

Nu har jag installerat appen på Leas surfplatta och kollat igenom så allt är ok så ska vi testa och utvärdera appen under veckan. Återkommer med hennes (och mina!) åsikter på måndag (eller kanske på söndag, vi får se).

Registreringslänk: SF Kids

Kod: celialind (gäller tom 15 november)

Publicerat den
Kategoriserat som Shopping

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.