Sista tentan är avklarad!

Vi fick våra resultat på sista tentan idag och jag är så himla glad att jag fick så bra poäng! Nu har jag bara ett år kvar sen är jag färdigutbildad. Imorgon är det Midsommarafton så Leas förskola är stängd och jag kommer inte att kunna jobba så mycket så vi ska passa på att umgås och leka och kanske städa lite om det hinns med också.

Lea var ganska trotsig idag efter gymmet. Jag antar att det är vanlig treårstrots men ibland blir det verklligen jobbigt. Jag tror både jag och Roger tycker att det är jobbigare än vad Lea själv tycker att det är jobbigt. Jag kan tycka ibland när vi försöker vara extra hårda och bestämda att det är vi som straffar oss själva snarare. Det sägs ju att det är bra att vara konsekvent som förälder men ibland kan jag tycka att det är vi själva som känner av den här konsekvensen och Lea verkar ibland vara helt oförstående till varför vi är konsekventa. Men men vi får försöka igen bara antar jag.

Ja, ibland vet jag inte riktigt vad jag pratar om. Vi sparar ju litegrann och så men jag tänker alltid att vi bara ha i en fond men det stämmer ju inte. Vi har mest i min favoritfond Avanza Zera men vi har faktiskt också 3 aktier för tillfället! Dom hade jag helt förträngt! Så här ser vårt ägand ut just nu:

sparfördelning

Herregud vad ska man säga om det här? Lea tyckte hon skulle vara rolig häromdagen och skallade mig så blod forssade i några minuter. Stackarn blev så himla ledsen och fick dåligt samvete när hon såg vad hon hade gjort. Det blev kramkalas!20150616_225420

Den här ansiktskrubben fick jag ju av Roger på Alla Hjärtans Dag och jag använde den häromdagen och den luktade så helt underbart! Jag måste absolut köpa mer av den! Och den var verkligen skonsam mot huden. Jag som har så känslig och tunn hud brukar alltid bli avrådd att göra ansiktskrubb för annars blir jag bara torr och stram i huden av det. Men den här var helt perfekt!

20150529_065447

 

Köpte detta hasselnötssmör för nån vecka sen för jag var så nyfiken på smaken. Jag testade den och den smakar förvånansvärt gott. Det är ju hasselnötter i Nutella så jag ville veta om det här smakade något i närheten av det. Jag kan göra en jämförelse med att den här är lite som med mörk choklad och Nutella är som med mjölkchoklad. Dvs mörk choklad kan man ta ibland och det är en fullgod ersättning faktiskt. Ja, den var helt ok precis som mörk choklad!

20150615_185508

 

Jag har mens just nu så vad gör Roger då om inte köper en massa gott till oss! 😀 Underbart! Det behövs sånt när man mår som man mår så där en gång i månaden. Tänk om man kunde slippa det helt istället! Men det är tur att jag blir tröstad med lite choklad!

nutella

Det fick bli en nödlösning! Sen vi flyttade in har vi inte har några persienner eller gardiner eller nånting alls i sovrummet för att ta bort ljuset när vi sover. Jag hade lite svårt med det i början men sen tyckte jag det var rätt mysigt att se upp till himlen när jag låg i sängen. Fast nu när det är som ljusast så är det outhärdligt! Det plus att dom håller på att renovera våra balkonger och går utanför fönstret ibland så det kan kännas lite obehagligt att dom ser in så lätt. Så jag satte upp en ihopvikt kartong och en rullgardin som är tänkt att hängas där permanent sen. Det får helt enkelt duga tills vi har satt upp gardinstång!

gardin

Och så här ser det ut i Leas rum just nu! Också en nödlösning nu när det är som ljusast. Hon har visserligen persienner men nu under dom ljusa månaderna så går solen upp precis utanför hennes stora fönster och hon har vaknat av det så det var inte så bra. Det här dämpar litegrann iaf. Jag har inte fixat klart i hallen än men när jag är klar där ska jag göra Leas rum och jag tror jag ska byta ut dom vita gardinerna mot en mörk lång gardinkappa som man kan rulla upp som en rullgardin ungefär. Ska försöka hitta en mörk fast med något roligt mönster kanske eller så.gardiner

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: