Skippar föreläsningen imorgon

Dagens vikt: 93,1 kg.

Dagens mat: Frukost: Yoghurtkvarg med hallon, macka med ost, oboy. Mellanmål 1: Belvita. Lunch: 1 banan. Mellanmål 2: proteinshake före träning, belvita efter träning. Middag: Subway macka. Mellanmål 3: två mackor o hallonkvarg.

Dagens träning: helkropp efter I Forms Förvandlingsskolan del 4.

Mamma är på besök! Jippi, Lea har så himla roligt med henne. Dom leker hela dagarna och Lea ääääälskar det. Jag får knappt vara med för Lea vill ha sin mormor för sig själv att leka och busa med.

Jag var på föreläsning idag. Men imorgon skippar jag den för vi ska vara tillsammans här allihopa o äta ute tänkte vi. Jag ska göra övningarna hemma istället och det går nog lika bra för det finns facit till dom. Jag har precis skrivit ihop min del i grupparbetet så det känns skönt. Hoppas att det inte behöver ändras och att vi kan göra det klart och skicka in det så det är gjort och vi kan fokusera på tentan. Jag har inte fått svar på hur det gick på fastighetsrätten än. Hoppas att jag klarade den alltså!

Träningen gick bra. Jag dricker knappt något koffein alls nu sen ett tag tillbaka. Det är riktigt bra tycker jag. Jag vill ju helst undvika uppiggande och köra så ”rent” jag kan så att säga. Jag vill orka för att jag orkar och inte orka för jag tagit nåt med turboeffekt typ. Fast det är bra att ta till när jag är trött verkligen. Men för att det ska ge nån effekt så är det viktigt att ta det så sällan som det är möjligt så att jag inte blir ”immun” mot det. Då hjälper koffeinet verkligen när det behövs istället.

Efter träningen så gick vi och köpte Subway-mackor för vi var sugna på det och hade ingen färdiglagad mat hemma. När vi gick dit så vi att nya Ferry (?) restaurangen har öppnat så det ska bli spännande att testa den. Och så såg jag att Bishop har satt ut en jättestor uteservering. Det är ju toppen för restaurangen inne är så himla liten. Jag längtar tills vi kan sitta där ute och äta någon dag. Bishop är nog dom som gör godast mat här i Falun.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.