Soft helg

Denna helg har vi bara tagit det väldigt lugnt. Jag o Lea hälsade på Pernilla o Erik på loppisen igår och tittade lite på allt. Lea fick en present av dom. Det var en baddräkt. Den tog hon på sig så fort vi kom hem och sen hade hon den på resten av dagen! Det som också hände tack vare det är att hon därmed var blöjfri hela dagen. Halleluja! Den var inte en dag för tidigt. På kvällen åt vi på nya restaurangen Ferry’s med Pernilla o Erik. Det var helt ok. Jag blev väldigt nöjd faktiskt men resten av sällskapet var inte riktigt lika imponerade. Jag gjorde iofs en specialbeställning på just det jag var sugen på och det blev en oxfilé fast jag bytte ut dom ordinarie tillbehören som var potatisklyftor och sås mot polenta och svampsås som egentligen var tillbehören till fläskfilén. Det blev väldigt passande med oxfilén och passade mina smaker helt fantastiskt!

Lea var blöjfri även på restaurangen och det gick strålande det med. Vi sprang lite fram och tillbaka några gånger för hon hade väl mest spring i benen tror jag. Men det var bra träning.

Idag har vi bara softat i princip. Plockat lite, lagat lite mat, vikt lite kläder, lite sånt bara. Sen blev det gym men där hände det en olycka för Lea o hon kissade på sig. Vet inte riktigt vad som hände om hon kanske inte vågade fråga om toaletten eller om hon var för upptagen med att leka. Men det är väl sånt som händer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: