Stark i benen!

Dagens vikt: 92,8 kg.

Lea är fortfarande lite febrig men framför allt hostar hon en del. Hon vägrar ta nån medicin så det är lite svårt. I morse lyckades jag få i henne en dos men då spydde hon upp det. Annars har hon sovit större delen av dagen o på kvällen åt hon lite så det är bra. Men när hon lagt sig hostade hon så mycket igen så hon spydde. Det var rätt drygt för hon spydde i sängen o hon fick i håret så det blev en tvättmaskin, nya sängkläder och en dusch för princessan. O till slut efter mycket diskussioner tog hon äntligen en ny dos av hostmedicin.

Jag har pluggat för fullt annars. Har pratat med kursansvarige o det verkar som jag kan få längre tid o mindre sal på omtentan. Hoppas det underlättar o att jag klarar den.

Träning idag. Jag blev så glad för ännu en gång sa en tränare på Må Bättre till mig att jag är stark i benen! Jag ville be henne om råd för front squat för jag få ont i handlederna av den o då såg hon mina vikter. Men hon sa att det var ingen fara med den övningen o det blir bättre med handlederna. Huvudsaken är att jag inte skadar mig. Jag tar 40 kg i front squat. Jag tycker själv inte att det låter märkvärdigt mycket men man kanske inte kan ta så mycket på den, vad vet jag?! Sen är det lite kul att jag förmodligen kan ta tyngre också för just nu kör jag lugnt eftersom jag fortfarande är lite krasslig i halsen efter att jag var ute i vinden förra veckan. I benpressen tar jag 220 kg däremot o det känner jag mig ganska stolt över. Det tycker jag själv är rätt mycket men jag tror att det är ganska medel egentligen. Ja jag vet inte har ingen aning brukar inte kolla vad andra tar så jag har ingen koll på sånt. Huvudsaken för mig är att jag utvecklas ändå o det behöver inte alltid betyda att lyfta tyngre o tyngre.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.