Startar Bloppis på Cityboard

Nu har jag öppnat en egen bloppis på Cityboard. Jag har lagt in min första annons också, Sveriges Rikes Lag 2012.

Det var faktiskt väldigt lätt och smidigt att skapa kontot, registrerade mig med mitt Facebook-konto så var det klart! Att lägga in annons gick också fort och man kan lägga upp till 5 bilder så det är riktigt bra! Speciellt när man lägger upp skor tycker jag, för det vill iaf jag alltid ha bilder på från fler håll, tex på hur sulan ser ut under, hur skon ser ut från sidan  och på insidan, osv.

Det var också extra kul att man kunde få en widget till att sätta här på bloggen så blir det lätt att länka och hitta dit.

(Inlägget är sponsrat)

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.