Stockholm idag

Vi har varit till Stockholm idag 🙂 Jag, Roger, Lea, Pernilla o Erik. Vi åt på Fridays o strosade runt i affärerna bara. Det var så skönt att åka iväg lite. Lea skötte sig utmärkt! Roger köpte ett linne på MM Sports, jag köpte trosor på Victorias Secret.

Jag förstår inte riktigt hypen över vissa märken som Victorias Secret. Butiken var proppad med folk som skulle rycka åt sig trosor o annat. Trosorna är dessutom svindyra! Fem trosor med spetskant för 429 kr. Det var också på kampanjpris. Jag tänkte först inte köpa efter att ha sett priset. Tycker inte att trosorna är speciellt märkvärdiga heller i jämförelse med priset så jag tappade intresset när jag fick se priset. Sen medans jag väntade på att Pernilla skulle köpa sina så fick jag nån sån där impuls som jag kan få vid sånna tillfällen. Mycket folk i liten butik. Trångt. Rädsla att ångra mig om jag inte köper dom. Lite nyfiken på om trosorna i längden är värda sitt pris.

När vi kom hem till Falun igen så köpte vi pizza från Maestro o tog hem. Köpte en kebabpizza men orkade bara äta en fjärdedel. Tror jag var lite trött efter dagen. Lea som också var trött trots att hon sov i bilen fick i sig lite morötter, gurka, pommes frites och mjölk iaf.

Jag väntar fortfarande på att komma till en ny psykiatiker för att reda ut om jag har bipolär depression typ 1. Jag menar att det är den här typen av beteende som startar mina minidepressioner eller låga perioder. Jag ska iaf ta upp det med psykiatikern.

image

image

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: