Stressa av och träning

Jag tänker så här att det ju är svårare att gå ner i vikt om man stressar och stressa är nåt jag gör väldigt mycket. Jag känner framför allt en stor inre stress i lig som kan vara jobbig ibland. Det kan vara stress över att det är så mycket städning att göra hemma, saker som känns oorganiserade, studier, funderingar som tar allt för mycket energi av mig, etc. Sen finns det även mycket yttre stress också som tidsförseningar, etc.
Så därför behöver jag ta tag i stressen och minska den. För att få lite ordning hemma har jag bestämt att jag ska träna max två dagar på rad, sen ta en dag hemma och städa, plocka, förbereda mat osv. Då blir det lite mer tid för hemmet och det tror jag kommer att bli stresslösande för mig.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: