Stressad = sen mens m.m.

Jul i all ära men när man har hundra miljoner andra saker som ligger och väntar på att göras kan det kännas stressigt emellanåt. Den här gången satte stressperioden igång samtidigt som den intensiva 4 dagars veckan i Gävle i mitten av december. I slutet av den veckan fick jag ett munsår och det var det första fysiska tecknet på att jag är för stressad. Sen kom Julen och den har varit underbar. Dock ligger allt som ska göras i bakhuvudet och jag har haft svårt att sova. Vaknat mitt i nätterna, tidigt på morgonen eller haft svårt att somna för att det är så mycket som snurrar i huvudet.

Det andra fysiska tecknet blev att min mens var sen och verkar utebli helt. Jag har haft en molande värk precis som att kroppen vill sätta igång den men det blev inget. Det tredje tecknet blev smärtorna i magen som gör så väldigt ont. Det fjärde tecknet som jag har hela tiden just nu är huvudvärk.

Jag listar upp allt jag måste göra i huvudet hela tiden. Så fort jag vaknar gör jag det. Jag misstänker att hela januari kommer att vara så här också tyvärr. Det blir inte lättare av att vi har ännu en röd dag på onsdag med Trettondag Jul och förskolan är stängd. Vi har en till intensiv 4 dagars vecka i Gävle nästa vecka igen och innan den här helgen, den 10:e, ska jag ha hunnit göra dessa saker:

  1. Göra färdigt mitt PM och lämna in.
  2. Göra och lämna in sista deklarationen för mitt företag.

Efter att dessa saker är gjorda kommer nästa vända med viktiga saker att göra, dock väldigt roligt! Att planera Leas födelsedag! Jag har kommit på mig själv med att fokusera på det redan dom senaste dagarna så jag måste skärpa mig och inse att det är inte viktigt att göra det den här veckan. Det finns mer tid till det nästa vecka.

Sen finns det en hel bunt med andra saker som måste göras men dom är så lågt prioriterade just nu så jag tänker inte ens bry mig om att lista dom. Vi tar en vecka i taget nu.

Iom att jag redan är sen med deklarationen, men har begärt anstånd, så ska jag ta och jobba på den idag med det jag har tillgängligt på nätet. Så får jag se om jag måste ner till advokatbyrån och titta bland papperna för att komplettera.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: