Studier, studier o studier

Ja det har som väntat varit stressigt under första veckan på kursen. Mycket att läsa och pendling till Gävle både måndag och onsdag tar ut sin rätt. Sen ett tre timmars adhd samtal på det gör det inte mindre stressigt. Har ändå tränat på som vanligt förstås. Det ska lycket till för att jag ska hoppa över träningen. Det skulle kännas ungefär lika konstigt som att hoppa över tandborstning eller liknande.
Jag tror jag ligger lite efter i läsandet. Men jag tror att det ska gå bra ändå. I början av veckan kändes det dock väldigt motigt och jag var mer sugen på att stanna hemma än läsa men jag har tagit mig igenom det nu och det känns bra.
Idag provade jag att läsa på gymmet. Jag satte mig på en sån där sittcykel och läste. Ett problem jag har haft när jag läst hemma är just att det blir så tråkigt att bara sitta och läsa. Jag har inte ro i kroppen att bara sitta still och behöver röra mig efter bara några minuter. Så jag har tänkt att jag skulle gå runt i lägenheten men det blev inte så lätt att koncentrera sig på boken. Så därför tänkte jag prova att sitta men ändå röra på benen på cykeln. Det gick mycket bättre då. Jag kunde läsa i ca 10 minuter som längst utan att tappa fokus. Då blev det mer intressant att läsa och jag förstod äntligen vad jag läste!

wpid-wp-1422179759115.jpeg

Utredningssamtalet för mina koncentrationsproblem fortsätter. Nu i veckan fick jag göra ett nytt datatest igen och massa frågor igen. Rätt jobbigt och psykist tömmande. Nästa vecka är det dags igen. Det lutar åt att det kan vara adhd i kombination med annat. Därför skulle han sätta mig på väntelista även hos en annan som ska göra en egen bedömning. Hoppas verkligen att allt det här leder till något bra till slut!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: