Studierna i Gävle

Till nästa termin ska jag söka kurserna på distans igen. Jag har tröttnat på att åka till Gävle nu och det passar mig bättre att läsa hemifrån. Jag behåller min plats i programmet men kommer jag in på distanskurser så ska jag ta dom istället. Det känns bättre för mig.

Jag känner mig också lite sugen på att jobba inom media nån gång. Vet inte vad men jag gillar marknadsföring och har lätt för att lära mig sånt för det är så intressant. Blir jag inte mäklare så ska jag nog titta närmare på ett jobb inom media tror jag.

Är så himla sugen på att börja spela instrument igen. Det jag saknar är piano och saxofon.

OneRepublic är verkligen mitt absoluta favoritband. Ska jag se en enda konsert live så är det OneRepublic jag vill se. Det är en dröm som jag vill göra verklighet av en dag. På deras hemsida har dom massa konsert inplanerade i Europa i år så det kanske kan bli av? Då kan man ju kombinera det med en längre semesterresa till en av platserna.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.