Svärmor har gått bort hastigt

Ja det har varit väldigt ledsamma dagar. När jag kom hem från tentagenomgången i Gävle den 18e fick jag veta att svärmor gått bort under natten. Det kom plötsligt för hon var inte sjuk och inte så värst gammal heller för den delen. Det är så ännu mer sorgligt när det sker plötsligt och man hinner liksom inte ta farväl eller någonting. Roger fyllde år den 19e så vi skulle alla ha firat honom men det blev ju inget av det heller. Vi har fortfarande inte fått svar på vad hon dog av heller.

Eftersom jag har tenta imorgon hade jag ju planerat plugga men det har inte gått nu när det här hände. Jag får hoppas på det bästa imorgon. Jag har ändå gått igenom lite material, ljudböcker och övningstentorna så lite har jag ändå hunnit med. Plus att jag har hängt med bra på föreläsningarna så det borde iaf räcka för godkänt tycker jag. Huvudsaken är att jag klarar den, sen är det bara ett pm, en inlämningsuppgift och en tenta kvar av utbildningen. Det ska bli så extremt skönt att vara färdig äntligen!

Jag halverade dosen av mina tabletter i måndags förra veckan, på läkarens inrådan. Jag tror nog inte att det var dom som gjorde att jag stammade utan snarare stress. För det har ju varit mycket under en väldans massa år så man kan ju inte fortsätta lägga på en massa att göra hela tiden och tro att det ska gå bra som jag har gjort. Till slut tar det stopp liksom. Men det visar sig nästa gång jag behöver ställa en fråga i klassen eller liknande. Grejen är också att det hjälper mig mycket att bara skriva ner det här för det får mig att fundera färdigt och att liksom ta ut tankarna från huvudet och lägga dom åt sidan. För mig är det iaf en avlastning. Jag får distans till mina funderingar och kan läsa dom igen när jag behöver och se det från en annan synvinkel och kanske komma på en bättre lösning på mitt problem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.