Tenta imorgon!

Väskan är packad med Celsius, snacks och lagboken, m.m.. Jag har ont i ländryggen efter gårdagens marklyft. Eller inte ont men typ lite molande men bara väldigt lite. Det känns lite ömt bara. Inte alls farligt. Men ändå. Värt att skriva ner ifall jag får ont fler gånger eller mera senare. Jag är lite osäker på om jag gör övningen rätt. Har tittat på massor med bilder och filmer om med övningen men jag blir inte klokare.

Jag har haft lite svårt att plugga nu det sista. Är väl lite stressad över den här tentan. Känner mig väldigt osäker på den här kursen faktiskt. Och Roger blev sjuk idag så han var hemma och mådde inte alls bra. Jag åkte och köpte isglass till honom för han ville ha det.

Lea och jag vi är inte sjuka iaf men hon var lite konstig igår när hon skulle sova. Tror hon fick mardrömmar eller nåt. Precis när hon skulle sova började hon säga att hon hade ont i örat och blev nästan hysterisk och grät. Det kom från ingenstans verkligen. Men hon lyckades somna men bara några minuter efter att jag lämnat rummet hörde jag henne komma gråtandes förstod ingenting. Så vi gjorde ett nytt försök. Jag sa till henne också att hon kunde få medicin så att hon inte har ont mer men det ville hon inte. Därför undrar jag om det var rädsla över nånting när hon skulle sova istället. Hon vaknade dock igen men då fick hon sova hela natten med oss istället. Då sov hon som en stock och i morse pratade hon om det och att hon var rädd men att nu när hon hade sovit så hade hon inte ont längre.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: