Tentafrågor i Gävle

Var till Gävle idag för frågestund inför tentan på fredag. Herregud, i fredags när läraren önskade oss lycka till på tentan nästa fredag så fick jag lite panik. Jag trodde att det var ytterliggare en vecka innan tenta! Jag försöker få in lite nu in i det sista så får jag hoppas på det bästa. Tycker faktiskt att det är mycket lättare att läsa Lagboken än att läsa övrig studentlitteratur. Den är saklig o allt är ju uppdelat i listor så det gör det väldigt mycket lättare att förstå för mig än att läsa studielitteratur rakt upp o ner. Fick tips av Nils att läsa gamla tentorna som vi har tillgång till istället för att först läsa lagboken. För då övar jag på upplägget och ser vilka lagrum man har fokuserat på o kan då grotta ner mig framför allt i dom först. Det låter mer logiskt så det har jag börjat med idag. Ilorgon fortsätter jag med övningstenta.

Jag ringde psykologen som har utrett min adhd för jag har inte fått mina papper på det men han hade glömt skicka dom. Ska hämta dom imorgon. Det är säkert för sent för att få hjälp med längre tentatid på fredag men jag ringer skolan imorgon o frågar om det går. Han sa också,att jag nog ska få en tid i april för fortsatt utredning på mig.

Sen blev det träning av överkroppen. Jag kör rätt tungt den här veckan med få repetitioner. Det är en härlig känsla att klara att lyfta så tungt. Igår tränade vi ben o då tog jag 220 kg x 6 i benpressen vilket är mitt pb. Är så nöjd över det.

Vi har fått en fin byrå av Cattis. Den blev helt perfekt i hörnet i köket!

image

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: