Tips på hur man sover med långt hår

Dagens vikt: 94,5 kg

Dagens mat: Frukost: 1 banan, 1 Belvita paket. Mellanmål: 1 banan, celsius. Lunch: Vinkelbröd, ost, smör, kalkon, lättmjölk, oboy. Mellanmål: 3 riskakor. Middag: Potatissallad, Vinkelbröd, dessertost, kvarg.

Dagens träning: Helkropp, 4×12-15, 25 min crosstrainer.

Föreläsningen var på förmiddagen idag. Den här kursen har vi så mycket föreläsningar (ca 4/vecka) så det är skönt att samåka. Vi turas om att åka med varsin bil och då behöver jag ju inte köra lika ofta så jag kan sitta bredvid o slumra lite eller lyssna på litteraturen.

Mina träningsbyxor som jag köpte på Sportamore var inte så bra märker jag nu. Dom har ingen resår i midjan så dom ramlar ner hela tiden. Dom gör det verkligen HELA TIDEN! Har hittat några andra och lite linnen som jag ska köpa snart. Hoppas det blir bra med dom.

Alltså, jag tror jag har fått lite tunnare hår i nacken! Jag såg det idag när jag hade satt upp håret och kollade i spegeln hur det såg ut bakom och tyckte det såg lite tunnt ut längst ner! Jag tror att det beror på att jag sover med en tight knut upp på huvudet. Det är nog inte så bra. Dels för det sitter fast hårt så håret i nacken som då ligger tryckt mot örngottet går förstås av. Så jag har googlat lite efter tips på hur man ska sova med långt hår egentligen. Ett tips var att skaffa örngott av silke eller siden så att håret ligger mot ett lent underlag. Med bomullsörngott som vi har nu så blir det rätt strävt underlag så det låter logiskt. Alternativt var att skaffa en hätta till håret av silke eller siden. Det som är så sexigt haha! Nästa tips var att borsta håret innan läggdags för att få bort så mycket knutar som möjligt. Sen var det att man kunde ha en knut på huvudet men det ska vara LÖS! Det bästa med att sova med en knut på huvudet är att det ger naturligt fint fall på håret. Så för mig som har helt platt hår så är det bra. Sen är det viktigt att ha nån behandling i håret precis som man har nattkräm i ansiktet så är det bra om man har hårolja i hårlängderna. Kom in på massa YouTube videor med massa andra tips om hur man klipper långt hår helt själv och hur man får håret att växa fortare! Jätteintressant ju! Måste prova lite av tipsen. Här är dom bästa videorna jag hittade:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.