Tömde telefonen igår

Herregud, det känns som jag har fått en ny telefon. Den var så seg innan att den visade varningsmeddelanden om att vissa program inte fungerade ordentligt… Flyttade över alla bilder och filmer från 2014 till en usb. Jag gjorde det förra året också. Det blir så mycket bilder nu för tiden med Lea och mycket filmer också. Har automatiskt säkerhetskopiering online också i Google Drive. Det är alltså den absolut bästa funktionen som finns! Jag har alltid tillgång till bilderna och filmerna och jag behöver egentligen aldrig vara orolig för att tappa bor mina bilder och filmer. Sånt tycker jag är väldigt viktigt nu med barn och det blir en del bilder och filmer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.