Träningsbekymmer

Upptäckte konstiga blåmärken högst upp på vänstra låret. Har inte riktigt fattat var dom kom från för det var ett så udda ställe. Men igår på gymmet förstog jag plötsligt var dom kom från. Det är från när jag kör bänkpress med hantlar! Varje gång när jag är klar har jag så svårt att ta sätra mig upp med dom tunga hantlarna (16 kg i varje hand) i händerna att jag ofta stödjer hantlarna på låret. Det har säkert hänt att jag lagt dom lite för hårt och har fått blåmärken efter det. Märkligt men då var det löst iaf!

Nästa bekymmer är min ländrygg. Jag har visst nån förslitning i ländryggen och känner mig liksom svag/öm/stel där. Jag vet inte riktigt var det kommer från eller om det är en kombination att flera saker. Jag kör en del marklyft som jag tror ska stärka ländryggen bla. Men jag vet inte om det är bra och stärker upp min ländrygg eller om det försämrar den. Jag undrar också om jag kanske utför den felaktigt? Eller om jag kanske ska försöka ha rakare ben för att belasta mer av baksidan av låren istället. Ländryggen har varit så här länge men den blev värre efter förlossningarna. Men det måste gå att stärka upp den utan att skada den. Sen vet jag faktiskt inte om jag har träningsverk där eller om det verkligen är ömt för att något är fel. Jag har samma problem i bröstryggen. Där har jag väldigt ont. Varje dag, det är rätt jobbigt emellanåt. Men varje gång jag kör en övning som ska stärka där så får jag träningsverk från helvetet! Jag vet inte om det jag gör är mer skadligt än det gör nytta och det stör mig. Jag tror jag ska boka en av rådgivarna på gymmet o fråga om råd med mitt program. Eller kanske kolla i pärmen med övningar. Jag ska också se till att verkligen göra övningarna helt rätt.

Ännu ett jobbigt bekymmer är mitt öron, näsa, hals område. Jag har jämnt lock i öronen efter en öroninflammation för ett par år sen. Jag är jämnt slemmig i halsen. Men det värsta är att varje gång jag kommer till gymmet så blir jag nästan som förkyld! Jag blir snorig, extra slemmig i halsen, blir jobbigt att andas med näsan. Det här måste jag ringa om så fort som möjligt för jag har dragit ut på det extremt länge nu.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: