Träningsdagbok på papper

Känner behov av att ha en träningsdagbok där jag kan anteckna min träningar och vikter osv. Gymmet har ju bara lösa blad men dom fylls upp så snabbt och dessutom är dom inte anpassade efter mina behov. Konstigt nog hittar jag ingen träningsdagbok på papper när jag googlar utan det enda som kommer upp är massa online dagböcker. Jag tror att när det gäller träning och kost så sköter jag det bättre om jag fyller i på papper för då har jag det framför mig hela tiden. Min mobil är så seg sen en tid tillbaka så jag undviker faktiskt att skapa nya saker i den för då blir den väl ännu segare tänker jag.

Jag tror att jag ska köpa en helt vanlig kalender bara oh nu vet jag! Man kan ju beställa olika personliga grejer online med egna foton och så. Hur kul vore det inte att skapa en alldeles egen kalender/dagbok med egna foton i som kan användas som motivation?! Ska se om jag inte kan hitta något sånt nu.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.