Träningsschema start, februari 2018

Då ska jag starta igång träningen igen efter att ha slappat riktigt ordentligt i några månader! 🙂

Har ingen speciell plan för det riktigt egentligen och jag hann inte komma igång speciellt mycket under min månad på Mamma Fitness, eftersom det är lika där att man börjar träningen efter ett par veckor med kostschemat. Men jag ska göra ett försök att skapa ett eget träningsschema iaf.

Jag kommer enbart träna hemma, alltså inget gym eller så. Eventuellt kanske nån träning ute kommer men det får isf bli senare när det inte är halt ute längre.

Jag vill träna väldigt varierat helst för jag tycker det är så sjukt tråkigt att träna när det är för enformigt och jag vill gärna försöka kombinera det med nåt som är kul om det går eller tex sätta diverse mål som ska uppnås så att det blir nåt att sträva efter.

Tror den här månaden får bli en liten testperiod med allt möjligt.

Några träningar och mål jag ha i februari är:

  • yoga 30 min
  • gå/springa i trappor 10 ggr
  • konditionsträning 30 min
  • styrketräning 30 min
  • Just Dance träning 60 min

För yoga, kondition och styrketräning har jag många bra appar med många bra övningar plus att jag ju har kvar mina träningsscheman som jag fick från Mamma Fitness så det ska jag använda förstås.

Träningsschema för februari:

  • Måndag: yoga
  • Onsdag: konditionsträning
  • Fredag: styrketräning
  • Söndag: Just Dance eller gå i trappor
Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: