Trökvecka med massa krångel

Det är helt otroligt hur mycket det kan krångla för mig under en o samma vecka… Mitt internet på nya kontoret har börjat sega nåt extremt så det går inte att jobba där alls just nu. Jag kan inte ens öppna mailboxen, ingenting går att göra för det är knappt nån hastighet. Fattar inte vad det är, har provat starta om, återställa, dra ur kabeln osv men inget hjälper. Så den här veckan har jag jobbat hemma större delen av tiden. Eventuellt kanske jag får ta hem allt igen och fixa en jobbplats hemma men jag vet inte, det är rätt skönt att ha nån annanstans där jag kan vara ifred och jobba också. Speciellt gånger då jag behöver jobba över eller nån är hemma sjuk tex. Fy jag hoppas detta internet har fixat sig till nästa vecka alltså för såhär kan det ju inte hålla på o fortsätta…

Dessutom har jag försovit mig med Lea flera gånger den här veckan pga att min telefon har stängt av sig under natten! Så larmet har inte ringt och vi har vaknat en timme senare. Jag tror det är en skitapp som har uppdaterats för jag har märkt att den har satts igång av sig själv o så fort jag låste upp telefonen visade den reklam över hela skärmen trots att jag inte ens öppnat appen. Dessutom är det en inbyggd app i telefonen så jag kan inte avinstallera den heller. Men jag har inaktiverat den så hoppas jag att det räcker för att den inte ska gå igång.

Vi har ont i halsen också här hemma. Tror Lea fick det först så har hon smittat mig sen. Men det är nog det mest uthärdliga under den här dryga veckan haha!

Pms har jag också passande nog just den här veckan märker jag. Närmar mig ägglossning, typ idag enligt min kalender och har varit allmänt snurrig och glömsk och extra hungrig.

Så ja, det var den veckan det! Men jag ska allt se till att få ihop min jobbvecka ändå. Jag har ju världens bästa jobb och det gör livet strålande oavsett vad som händer!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: