Trött dag men bra träning

Jag hade en sån trött dag idag att jag funderade på att hoppa över träningen. Väl på gymmet så hade dom i receptionen missat att boka in barnpassning till Lea idag. Och inga andra barn var bokade förrän 45 minuter senare så det fanns ingen barnpassare. När jag stod i receptionen o fick beskedet att jag inte kunde träna kom jag på mig själv att jag höll på att tappa humöret men jag tror att jag lyckades hålla masken haha! Det kräver lite träning det med att behärska sig!

Men det är tur att personalen är snäll så hon ringde barnpassaren o frågade om hon kunde komma tidigare o det kunde hon! Vilken lycka! Bara 20 minuter sen kunde jag träna.
Dock gick träningen sisådär. Det var ben idag o det kändes väldigt tungt. Men det gick o efter det ställde jag mig på crosstrainern för att köra ett pass. Jag vet inte vad som hände men väl på crosstrainern fick jag värsta ruset o körde som bara den! 25 min ganska långa intervaller blev det. Körde allt som gick på varje låt o vilade kort mellan låtbytena bara. Lyssnade på OneRepublic I Lived Arty remixen o lite andra bra låtar. Väldigt skönt att det gick så bra. O imorgon tar jag en vilodag då som planerat o stannar hemma o städar hemma eller nåt sånt nyttigt o fixigt.

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.