Trött vecka

Sen igår är jag ännu tröttare än vanligt. Kan vara hormonellt förstås och det är min första gissning. Jag känner också en viss mättnad i huvudet. Har inte skrivit av mig nåt vettigt på några dagar ser jag så det kan mycket väl vara det som orsakar tröttheten. Med studierna så förbereder jag min del av vår muntliga presentation. Är det nåt jag inte gillar så är det att prata framför folk. Det spelar ingen rollatt jag vet att det då är bra att utsätta sig för detför jag tror inte alls att det kommer att bli bättre. Det som underlättar lite för mig är om jag har övat mycket innan så att jag inte ska stå där sen o titta nerpå mina papper hela tiden. Jag behöver känna mig säker på min sak och vara väl förbered. Då går det bättre. Fortfarande inget jag vill göra frivilligt men om jag nu måste så behöver jag förbereda mig noggrant. Det är också för,att jag känner lig så osäker på ämnet i sin helhet som det är viktigt att jag vet vad jag pratar om. Hade jag gått upp för att örata om nåt jag vet mycket om så hade det inte alls varit samma sak. Då hade jag kunnat improvisera.

Har fått en varning från Skatteverket om eventuell förseningsavgift på 5k för att jag lämnade in skattedeklarationen för sent. Nu måste jag komma in med en förklaring för att eventuellt slippa den.

Roger var på återkoll för näsan idag och det såg bra ut. Så han börjar jobba igen nästa vecka. Skönt tycker han nog. Att vara hemma o titta på när jag pluggar är nog inte hans favoritsysselsättning!

Jag har drygt 1 år kvar av mina studier. Jag längtar så fruktansvärtmycket tills jag är klar. Att studera är inte speciellt kul längre. Eller det finns roligare saker att göra om man säger så.

Har inte hört nåt från min mentor än sen jagmailade henne sist. Hoppas hon svarar snart.

Idag hade jag o Lea en lite jobbig start på dagen. Hon vaknade på fel sida tror jag eller så var hon för trött. Hon började sparkas o sen var det dåligt humör ända tills jag lämnade henne på förskolan. Hon grät när jag lämnade henne också. Det känns alltid lika jobbigt. Men hennes lärare säger att hon hinner bara ta några steg efter att jag har gått så är allt bra igen. Så det är skönt att veta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: