Utmattad av höstdepression

Så kom en ny vecka och jag kände plötsligt att jag inte orkar med nåt längre. Jag har varit sjukskriven hela veckan och grubblat på vad det kan bero på. Jag har till slut kommit fram till att det nog är en höstdepression för det har jag haft tidigare runt den här årstiden. Har inte haft mycket ork och det enda jag egentligen har hållit i är träningen. Eftersom den får mig att må bra. Annars har jag mest sovit eller bara legat i sängen och filosoferat. Jag har satt ut butiken på Blocket för att minska alla mina måsten för jag måste prioritera och jag hinner verkligen inte med den. Sen jag flyttade har jag inte ens haft ork att tömma så många kartonger eller öppna min post i tid. Nästa vecka ska jag ringa vårdcentralen och rådgöra om jag behöver ta några antidepressiva eller behöver göra något annat.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.