Vad vill jag jobba med

Under några av utredningssamtalen för ADHD fick jag frågan om vad jag vill jobba med. Jag svarade något i stil med ”Jag vill inte vara anställd, jag vill vara egen.” och lite mer. Det jag kom på för bara någon dag sen var att ingenstans i mitt svar nämnde jag att jag ville jobba som fastighetsmäklare. Jag blev lite orolig och började fundera om det här verkligen är vad jag vill göra. Men sanningen är att jag vet egentligen inte förrän jag har provat. Det jag vet om mäklaryrket är att det går att vara det både som anställd och egen företagare och det är ju något som passar mig eftersom jag helst inte vill vara anställd. Jag vet också att det nästan alltid är 100% provisionsbaserad vilket motiverar mig mycket mer än en vanlig lön. Målet är förstås att tjäna mer än medelsvensson utan att jobba mer än medelsvensson. För det krävs bla. planering, struktur, tålamod och ett leende på läpparna!

Att jobba inom media har också lockat mig lite grann. Men där har jag ingen aning om vad jag skulle vilja jobba med isf. Ett arbete för mig måste vara omväxlande för att jag inte ska tröttna. Det måste vara roligt att gå till jobbet!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.