Vardagstjafs

Att ständigt tjafsa om småsaker som vem som glömmer vad, att ständigt slå ifrån sig och hävda sin rätt trots fakta, att trots det ändå kalla sin motpart för fula ord (slut, bränd, borta, osv) är bara INTE OK!

Jag vägrar ta skit från nån. Vissa människor kan bara inte diskutera med andra som inte håller med utan att hålla på med kränkningar för att hävda sig. Men tänk, att man kan faktiskt diskutera med andra människor och säga sin åsikt utan att vara nedvärderande mot den andra parten. Jo, det är sant, det går faktiskt.
För mig utstrålar människor som attackerar andra med kränkande ord rädsla. Jag tror att dom är rädda för förändring, dom är rädda för att det dom har trott på under så lång tid ska visa sig vara fel. Dom förstår inte att när det handlar om åsikter så finns det inget rätt och fel. Det finns bara en sak och det är just åsikter.

Att jag har adhd visst det kan jag tro för det känner jag igen mig alltför väl igen på men dom där uppåt och nedåt har jag väldigt svårt att förstå och jag är rätt övertygad om att dom beror på något helt annat än en störning hos mig.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: