Världens bekvämaste (och snygga!) trosor

… hittar man hos Twilfit. Jag har lagt märke till att jag har två par trosor som jag har haft i många många år men som fortfarande är sjukt bekväma OCH har inte gått sönder, vilket dom flesta gör förr eller senare när det börjar lossna trådar och dylikt. Men dom här är fantastiska! Och helt galet fina med sina spetsdetaljer. Det är lätt att tro att spetsen ska skära in i huden eller så men det gör det absolut inte. Den här spetsen är något av det mjukaste jag har känt och lika med det heltäckande tyget. Vanligtvis har jag svårt för spetsdetaljer just för att det känns obekvämt och sticks.

Tyget är av modal vilket är första gången jag sett ordet på så jag vet inte vad det består av men det är, om möjligt ännu bekvämare än vanligt bomullstyg.

Jag vet inte hur länge Twilfit har sålt dessa trosor men jag vet att det var iaf många år sen jag handlade där. Det måste vara nånstans runt 10 år sen gissar jag. Modellen heter Dolly och finns i massa färger.

Så nu när jag har kommit på det att jag har några av världens bekvämaste och snyggaste trosorna har jag passat på att köpa fler! Hade tänkt beställa från deras nätbutik eftersom Twilfit är kopplade till Refunder för extra återbäring men dom var slut där. Så jag köpte dom på butiken i stan istället.

När jag kom hem upptäckte jag att trosorna var olika stora jämfört med mina gamla trots att det var samma storlek. Undra om dom krymper med tiden kanske? Stor skillnad var det iaf, typ 2-3 cm skillnad.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: