Veckans mål uppfyllda

Jag kan stolt säga att jag har uppfyllt mina mål för veckan! Jag hade som mål att göra mitt pm som har inlämningsdag imorgon och att göra mitt företags sista deklaration. Det känns skönt att ha klarat av mina mål! Jag sätter sällan mål så därför var det extra kul att klara det. Nästa veckas mål blir att planera Leas födelsedag och inget mer för jag är Gävle nästa vecka så det blir fullt upp ändå.

Jag saknar att ha eget företag litegrann. Just bokföringen är den roligaste biten. Jag tror faktiskt att jag faktiskt ska börja roa mig med att bokföra på egen privatekonomi på skoj! Vem vet, jag kanske hitta nya sätt att förbättra den samtidigt!

Jag har diskuterat med Lea om vilka hon vill bjuda på sitt kalas och som tur är så är det inte så många. Vi har tittat tillsammans på inbjudningskort online och dekorationer och först ville hon ha Frost-kort men sen fick hon syn på kort med hästar och dom ville hon hellre ha. Det hade jag aldrig kunnat gissa. Det kanske blir en hästtjej av henne! Och självklart är färgtemat rosa, men det var inte så förvånande.

Jag har inte bestämt än om jag ska baka hennes tårta eller om vi ska leja bort det. Den hon har valt är nog egentligen inte så avancerad men frågan är om jag har tid med det.
image

Jag har försökt ta en bra bild på mina utväxta hårstrån. Dom är allt från 1 cm långa till 10 cm långa. Finns förstås säkert många fler som är kortare än 1 cm men det är det jag ser sticka upp. Jag måste verkligen ha tappat mycket hår efter andra graviditeten. Det är iaf verkligen skönt att dom är på väg tillbaka!
image

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: