Vi har flyttat in!

Vi har äntligen flyttat vårt hem till vår nya lägenhet! Det känns sååå härligt. Så skönt att slippa allt ansvar som det innebär med att äga ett hus. Nu bor vi i hyresrätt och känslan är som att bo på hotell. Det är nästan obeskrivligt hur skönt jag tycker att det är. Det är dock kaos överallt med kartonger och en massa kartonger på möbler från Ikea. Vi har handlat en del nya möbler och annat smått därifrån. När vi flyttade in i lägenheten insåg vi att vi knappt hade någon förvaring. Vi hade många inbyggda skåp i huset och där rymdes allt. I möbelväg hade vi inte heller mycket egentligen trots att vi bodde i hus. Vi gjorde oss även av med en del gammalt som inte passade oss längre. Så det har varit skönt att få komma iväg till Ikea och handla nytt faktiskt. Men kaoset här hemma är rätt jobbigt men det ordnar sig. Vi får ta det lite i taget. Jag sorterar fortfarande även när jag packar upp för jag har märkt att det är fortfarande mycket som inte ska sparas så det är skönt. Jag tycker inte om att ha så mycket saker faktiskt. Och det är skönt att göra sig av med saker som ändå inte används. Jag vet inte hur mycket kläder jag har gjort mig av med egentligen.

I fredags gjorde jag min tenta i Extern Redovisning och jag tror att det gick bra men det kändes rätt nervöst ändå. Jag hoppas att jag klarar mig. Imorgon börjar nästa kurs JÖKen Juridisk Översiktskurs men jag har ansökt om att tillgodoräkna mig den men jag har fortfarande inte fått svar på om jag får tillgodoräkna mig den eller inte och det tycker jag är väldigt dåligt. Jag har mailat och ringt och lämnat meddelande hos flera olika personer och ändå inte svar. Jag kan inte förstå varför man inte lämnar svar i tid. Men så då måste jag eventuellt dit imorgon på eftermiddagen. Jag ska försöka få tag på någon på förmiddagen och få svar på om jag ska dit eller ej.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: