Vikten stabiliserad

Dagens vikt: 92,4 kg.

Dagens mat: Frukost: dubbla polarbröd med ost och skinka. Mellanmål 1: Te, 1 kvarg hallon 150 g, Lunch: sallad på ruccola, pasta, salladsost och vitlökssås, 1 belvita. Mellanmål 2: Dubbla riskakor med Nutella mellan mums! Middag: 3 varma mackor med smör, lök, parmaskinka, ost, vitlökssås. Mellanmål 3: 2 dl vanilj yoghurt-kvarg.

Hade planerat att ätit mycket nyttigare middag idag med jag upptäckte att skinka jag skulle äta hade hunnit bli dålig så det var bara att slänga. Så kom Roger och var sugen på varma mackor och jag blev också sugen då så det fick bli varma mackor idag! Jag är inte 100% nere på 2 dl per måltid än tror jag. Mäter inte exakt och det kommer jag nog inte börja med heller. Så länge jag håller mig inom ramen för mina kalorier och det är under träningsdagar så är jag nöjd med att jag lyckas äta 6 mål per dag. Det är nog första gången i mitt liv som jag klarar att hålla en diet där man äter så ofta. Har alltid har problem med att äta ofta. Det har alltid varit 3 stora huvudmål som har fungerat för mig tidigare. Nu känner jag tvärtom att 6 mål utspridda på det här viset är helt perfekt så som mitt liv ser ut nu. Liten frukost är nog rätt viktigt för att jag inte ska överäta och vara hungrig resten av dagen och äta på liten assiett är nästa viktiga detalj som hjälper mig hålla 6 mål. Jag är jättenöjd med det här verkligen. Är så glad att jag blev tipsad om det på FB-gruppen MRR.

Har pluggat hemma idag, ingen föreläsning förrän onsdag nästa vecka. Imorgon är det långfredag så då är lilla Lea ledig från förskolan, yey! Roger jobbar så det blir myspys.

När jag och Lea gick till träningen idag började det tokhagla helt plötsligt. Det slog så hårt! Haha det började när vi började gå från parkeringen och det slutade typ strax efter att vi kom in till gymmet! Förstås!

Roger köpte kläder till Lea häromdagen. Då råkade han köpa en klänning som Lea redan har. Hehe det är faktiskt inte första gången det händer heller! Vi har väl samma smak och det är ju roligt!

20150401_073731
Så går det när jag o Roger köper kläder på varsitt håll. Då kan det hända att vi köper lika kläder… 🙂20150401_085415
Övar på att ta selfies haha! Det går sådär!20150402_131019
Dagens sallad

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: