Viktminskning start, 2018

Det här är första inlägget av många om min viktminskning. Så det är förstås ganska långt men kommer troligtvis bli kortare med tiden när det rullar på mer. Men jag kommer ändå behöva hålla i vissa rutiner för att inte spåra ur igen. Så dom inläggen kommer säkert vara korta och enbart ha syftet att checka av att allt blir gjort korrekt. Ok, så det jag använder mig av för att registrera min mat under dagarna är My Fitness Pal. Det är enligt mig det absolut bästa verktyget för kostregistrering. Den finns som app och även till datorn med ännu mer detaljer om man så vill. Den inbyggda scanner funktionen funkar alltid och databasen av produkter är offantligt stor jämfört med liknande program. Gratisversionen räcker gott och väl och alla viktiga funktioner finns tillgängliga. Jag har använt programmet under flera år och det om något är faktiskt det enda som har fungerat felfritt under alla olika faser jag har haft när jag har testat olika dieter. Jag kommer att lägga in maten för hela veckan i förväg precis som när jag fick mitt matschema med Mamma Fitness. Det är ett steg som jag vet att jag har misslyckats med när jag har kört på egen hand tidigare. Jag kommer som sagt köra utan kostschema denna vecka och enbart registrera maten jag äter allt eftersom. Första kostschemat kommer på torsdag för veckan efter det. Träningsschema kommer jag köra igång från vecka fyra. Det är för att ge mig själv en chans att komma in i matplaneringen igen och få till rutiner utan att stressa allt för mycket.

Startvikten denna måndag var: 97,5 kg 😲😲😲 Helt sjukt att jag har låtit det gå så lånt att jag nästan väger 100 kg! Målet är att komma ner till 57 kg så det innebär en viktminskning på 40 kg.

Mina startmått är:

  • Midja 105 cm
  • Stuss 122 cm
  • Lår 65 cm
  • Bröst 116 cm
  • Armar 36 cm

Mina nytagna före-bilder:

Publicerat den
Kategoriserat som Träning

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: