Viktminskning vecka 3 +Dagens mat 22 januari 2018

Dagens vikt: 94,6 kg (- 2,9 kg)

Jag slår ihop viktminskningen med dagens mat för det blir så korta inlägg ändå så onödigt att ha två inlägg.

Är så himla nöjd över denna viktminskning! Nu är Julens viktuppgång borta. Men mest glad är jag att jag gått ner i vikt trots att jag har fuskat mer än jag hade tänkt. Och är mitt i mensen dessutom och brukar gå upp snarare än gå ner då.

Jag tycker att jag har följt min matsedel väldigt bra i övrigt och hållit mig med god marginal inom kalorigränsen. Energifördelningen har också varit nästintill perfekt.

Djurprodukterna minskar mer och mer hemma vilket jag är glad över. Allt det funkar väldigt bra också än så länge faktiskt. Det är nog mycket tack vare att jag faktiskt tycker väldigt mycket om bönor och liknande matvaror som lätt används istället för tex kött. Så både billigt och gott blir det 🙂

Dagens mat

Frukost: proteinshake

FM mellanmål: proteinbar

Lunch: fullkornspasta, kokta ägg, spenat, pesto

EM mellanmål: proteinbar

Middag: linssoppa

Har massa ägg som måste ätas upp innan dom blir gamla så jag har kokat en kastrull och kommer säkert äta av det till maten fler gånger.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: