Jag har klippt mig!

Mamma åkte hem i söndags. Det har varit så kul att ha henne här! Hoppas hon kommer snart igen. Vi ska köpa en Kura loftsäng till Lea så då kan dom sova i varsin säng för nu börjar det bli lite trångt med en 90-säng för båda dom. Jag märkte på slutet att Lea sov lite sämre och mamma också men det blir bra med en loftsäng.

Igår reagerade min mage med hungerkänslor. Det gjorde den dagen innan också. Det är ett tecken på att något är fel för mig. För jag har ju inte mycket hungerkänslor längre sen jag fick Lea. Bara ytterst lite när jag inte har ätit på väldigt många timmar så det hinner jag få väldigt sällan eftersom jag äter rätt ofta nu. Men iaf, så kom jag på att Roger hade köpt ett nytt protein som han sa skulle hålla mättnaden länge för att det är kasein. Så jag misstänkte att det var den eftersom jag tagit den till frukosten. När jag kollade ingredienserna såg jag att sötningsmedlet är aspartam och det är samma som finns i Canderel. Jag har tidigare reagerat med hungerkänslor av aspartam när jag har använt Canderel för många många år sen innan Stevia kom. Så det slutade jag med. Alla tål inte alla sötningsmedel och vissa människor reagerar så här när dom får i sig vissa sötningsmedel. Då ska man byta mot något annat tills man hittar nåt som funkar. Så nu går jag tillbaka till min favorit från Self Micro Whey Active Protein. Den är bäst!

När jag häromdagen letade efter tips på att sova med långt hår hittade jag en mängd andra bra tips för håret. Bla hur man klipper sitt långa hår alldeles själv! Jag har varit i behov av klippning väldigt länge men har inte har tiden att göra det. Så jag var tvungen att prova detta för det såg så extremt lätt ut. Det var det också! Man borstar håret framåt o böjer sig lite framåt. Jag gjorde det över toaletten för att håret skulle hamna direkt där i så jag slapp sopa o få små hårstrån överallt. Sen var det bara att klippa av. Här är videon på hur man göra igen:

Jag tog lite bilder på mitt hår före och efter men jag tycker inte att det syns speciellt mycket. Jag tror jag klippte av nästan 10 cm ändå. Jag ser och känner skillnaden själv dock så visst blev det bra och jag är nöjd. Allt som allt tog det bara 15 min så det är bra mycket bättre att göra så om man har bråttom! Mitt hår var verkligen i behov av det.

Här är FÖREbilder på mitt hår:

20150527_175508 20150527_175250

Och här är EFTERbilder på mitt hår:

20150527_181445 20150527_181250

Jag tycker absolut att man ser skillnad på bilderna tagna framifrån på mig men inte så mycket på ryggen. Tror det beror mer på hur jag håller huvudet eller nåt.

Jag skrev bilderna här nedan och har klippt och satt dom tillsammans med Lea på hennes garderob och byrå för att hon lättare ska hitta det hon söker när hon klär på sig. Hon vill alltid klä på sig själv och det tycker ju jag är jättebra. Hon är väldigt mycket för att göra allt själv hon gör även saker för mig för hon vill så gärna göra allt.

etiketter kläder bettefetter.com

Det här var lite dumt. Jag skulle dela på kycklingfiléer häromdagen och hur försiktigt jag än gjorde så råkade jag ändå komma åt stekpannan så det har blivit repor i den. Inte bra. Den här pannan är dessutom den bästa vi har haft så jag vill ju inte förstöra den. Men nu är det för sent för det men jag tänker då inte skära i stekpannan nå mer.

20150519_200943

 

Kan man skära sig själv utan att använda nåt? Ja det kan man om man har långa naglar! Jag kommer inte ihåg vad jag skulle göra men jag lyckade göra detta med ena nageln!

20150520_103547

En klasskamrat tipsade om att lägga vaniljkvargen i frysen en timme så skulle den bli som glass. Så jag provade men jag tyckte inte att det blev som glass men det blev väldigt gott ändå tyckte jag!20150526_213715

Jag hade en frusen kycklingrisotto från Viktväktarna som jag åt idag. Jag har faktiskt avvaktat med att ta fram den till ett bra tillfälle för jag såg fram emot att äta den. Risotto är så himla gott! Men vilken besvikelse det blev. Man ska inte förvänta sig nåt av frusen färdigmat så är det bara. Det var så väldigt lite kyckling i denna KYCKLINGrisotto så jag var tvungen att kolla lite. Till höger på tallriken är det kycklingen… På den vänstra är det resten. Så fruktansvärt lite kyckling!20150527_115957

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.