Klipp och sling = nöjd!

Har klippt och slingat håret och det blev så bra! Jag gjorde visserligen inte stora förändringar men det behövs inte för att mitt hår ska bli bra eftersom jag är nöjd med min naturliga hårfärg. Jag klippte topparna och gjorde rödbruna slingor för att jag var så trött på mina utväxta blonda slingor. Nu blev det mer likt min egen hårfärg men med mer djup i färgen och en jämnare hårfärg på hela hårlängden så att det blonda försvann lite mer. Riktigt fint blev det! Frisörskan fixade dessutom till håret efteråt en massa och plattade det för jag tyckte håret alltid blir så flygigt. Jag vet inte hur många olika stylingprodukter hon hade i mitt hår efter klippning men jag tappade räkningen! Får se om jag kommer ihåg en del. Det började med en helt underbar kokoshårolja som jag också köpte för jag har haft som ”sug” efter kokosdoft för det påminner mig om sommaren så den var ett måste inköp, den luktade så mycket sommar och den hjälper alla små hårstrån att jämna till sig så dom inte lyfter upp sig och flyger runt liksom. Sen fortsatte det med fönspray, värmespray, glansspray, fixeringsspray sen kommer jag inte ihåg vad det var mer. Ett tag kändes det som jag var i ett gasmoln haha!

Jag jobbar ju hemifrån just nu när jag har studieuppehåll och igår gjorde jag en röstinspelning åt en ny kund för första gången. Det var väldigt roligt men lite nervöst över att min telefon inte skulle duga som inspelningsverktyg. Efter att ha fått demot så föreslog kunden att jag skulle spela in i ett rum med mycket möbler för att minska eko. Så jag stängde in mig i vår garderob! Det var det enda rummet som inte har så mycket ljud utifrån och som har mest saker! Gjorde inspelningen och idag hörde dom av sig igen och var jättenöjda! Dom tyckte att min röst var så bra att jag borde göra fler ”röstjobb”. Va kul att höra för att vara den första röstinspelningen!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.