Kluvna hårtoppar

Beställt lite kosttillskott idag, i sista minuten. PWOn och proteinet är slut så imorgon blir det att träna ”naturell”. Har också äntligen hittat en träningskalender men den väntar jag med att köpa för den är hos Gymgrossisten och nu beställde jag från MM Sports. Jag skulle även ha Stevia drops på Gymgrossisten men nu var dom slut så när dom kommer in igen så beställer jag även träningskalendern. Nu hos MM Sports så beställde jag då PWO, proteinpulver och fettförbrännande. Det vore ju en dröm om jag fick dom redan imorgon men det är väl för mycket att önska tror jag. Det kommer kanske på fredag tidigast. Oh så såg jag senare att MM Sports har studenrabatt men det missade jag på dagens beställning. Jag får aktivera det nästa gång jag handlar därifrån. och på Gymgrossisten så har jag 8% återbäring från Refunder. Det är fint det. Jag använder Refunder väldigt flitigt faktiskt, tycker det är så himla bra. Det är en sån grej som funkar väldigt bra på mig för att få mig att handla. Det och att få extra saker gratis funkar också väldigt bra på mig. Det är också därför som jag har min butik Parfymbutiken.nu hos Refunder sen några veckor nu. Och även därför jag bjuder på frakt på alla beställningar och alla ordrar får en liten gåva med också. Tycker att det ska kännas lite extra när man handlar hos någon och tycker att det är viktigt att man som säljare också visar kunden sin uppskattning!

Det har gått bra att plugga idag men segt. Har tagit mig tid att förstå det jag har läst och har fått läsa samma text flera gånger har jag märkt idag. Ibland blir det så. Ibland känner jag mig så väldigt trött i ansiktet och i huvudet. Det känns konstigt i ögonen, klibbigt och ibland även suddigt när jag läser. Tror att det kan ha med mina linser att göra. Jag ska försöka beställa glasögon nån dag så att jag kan växla. Ögonen blir väl torra av allt läsande och ibland brist på sömn.

Herregud! Jag skulle dricka vatten och kan ju vara lite klumpig ibland och jag råkade hälla vatten på mig själv… Men iaf när jag skulle torka bort vattnet så fick jag syn på ett av mina hårstrån som var så himla slitet med massor av kluvna toppar! Det var faktiskt nästan äckligt att se hur slitna topparna var! Jag måste verkligen boka tid för klippning snarast!

20150325_111430

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.