Life on a budget

Jag älskar känslan som infinner sig i slutet av månaden, precis innan lön och det finns knappt några pengar kvar på kontot. Sen januari har jag sagt till Roger att jag tänker inte föra över några sparpengar till kontot mer bara för att pengarna ska räcka innan nästa lön, för pengarna som finns kvar efter att vi har lagt undan för sparande ska räcka ändå! Jag har räknat på det massor med gånger och det SKA räcka. Det som gör att vi ofta behöver föra tillbaka en del av sparandet är alla spontana saker vi gör som restaurangbesök, bio, m.m. Speciellt restaurangmat är så fruktansvärt dyrt! Så i januari fick jag nog och nu tänker jag inte föra tillbaka mer pengar! Och jag älskar den känslan nu två dagar innan lön och vi har bara ett par hundra kvar på kontot. Det är helt perfekt!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.