Mina två liv på svt

Har sett miniserien Mina två liv på svt där Filip från kanal 5 är med i tex. Det var väldigt intressant. Programmet handlar om bipolaritet som är det som min utredare funderade på om jag eventuellt också har. Men grejen är den att jag kände inte igen mig i den beskrivningen jag läste förut så jag höll inte alls med honom. Fast när jag hörde dom här människornas berättelser så kände jag igen mig en hel del faktiskt. Det var tex kreativiteten som många av personerna hade i släkten vilket stämmer väl in på mig också. Vi har framför allt många konstnärer på båda sidor av min släkt.
Många hade självmordstankar vilket är skrämmande tycker jag. Det har jag aldrig haft men visst har jag haft perioder då jag känns saknad livslust. Det är också något som finns i släkten. En annan grej var alla projekt som man har igång. Det är ju också något jag har bråkat med mig själv mycket om. För det är som dom sa att man orkar inte hålla ett sånt tempo hela tiden. Därför la jag ner företaget tex. Det är ett av alla projekt iaf. Sen är det den tidvisa sömnlösheten. Aktiviteten i hjärnan. Behovet av att skriva var det några som hade också och det är ju därför jag skriver blogg tex.
Jag har inte fått mer hjälp än men har fått en ny utredare för eventuell fortsatt utredning. Jag känner mig dock så himla kluven på om jag vill fortsätta eller inte. Just nu känner jag inte direkt något behov. Jag har definitivt varit i behov tidigare det är det ingen tvekan om. Men just nu ligger det på is.

Vi har köpt en loftsänt till Lea! Hon blev överlycklig. Fast jag hann inte skruva ihop den idag så jag ska ta det imorgon är tanken. Hon fick även en rosa tunnel att ha över som tält eller sänghimmel. Den satte vi ihop tillsammans hon o jag. Vi satte den tillfälligt över hennes nuvarande säng. Hon var lite uppe i varv av det och tog lite tid på sig att somna men till slut så gick det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.