Planerar ”Beach 2017″…

Hm, jag måste ju planera för ”beach 2017” haha! Förra året fick jag bort nästan 15 kg men mot slutet av året fallerade allt för mig och jag gick upp ca 7 kg igen. Så minus 8 kg under 2016 blev det iaf. Det är inte så jättemycket på ett helt år men jag är ändå glad att det är minus 8 kg och inte plus 8 kg. Så, huvudsaken är att det går neråt.

Så nu är det tillbaka till basics igen. Matlådor och vägning av maten blir det för jag ska äta vanlig mat som även innehåller kolhydrater så jag måste väga och hålla koll på kalorier igen. Planen är 1500 kcal/dag. Matplaneringen är baserad på WorldofShape/Fitnessfighten upplägget. Tycker dom har ett bra enkelt upplägg när det kommer till kolhydratmat. Frukost blir te, yoghurt och musli. Lunch blir 200 gram protein, 50 gram sås/creme fraiche och 100 gram tillagade kolhydrater. Middag samma plus 100 gram grönsaker. Mellanmål 2 frukter á 100 gram. Väldigt enkelt och inget onödigt extra behov av att kontrollera nån extra kalori mer eller mindre nånstans.

Startvikt lägger jag upp på måndag.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.