Uppåt och nedåt

Under adhd utredningarna har det ställts många frågor om uppåt och nedåt i mitt humör. Jag har aldrig själv tänkt speciellt mycket på det och vad jag förstår är det något som framförallt min omgivning märker snarare. Det är däremot något jag har märkt att dom har gjort. Men nu försöker jag också notera när sådana förändringar sker. Idag eller inatt har jag då märkt en mer uppåt humör eller hur man ska säga. Jag hade lite svårt att lägga mig i tid, har haft en dålig natt dvs som det känns en livlig hjärna som inte har slappnat av riktigt under natten. Det känns nu på morgonen och jag känner mig förstås inte riktigt utvilad utan snarare lite tom i huvudet. Har svårt att fokusera nu idag, tänker på allt och ingenting. Kommer på hundra miljoner saker jag ska göra. Känner mig samtidigt lite upp i varv, extremt känslig, lätt till tårar och lite smått irritabel. Har druckit massor med vatten också redan.

Såg en underbart vacker video på nätet nyss med en kvinna som dansar med sin hund. Jag störtgrinar av den för det är så vackert men jag vet också att jag vanligtvis inte skulle bli så emotionell. Mina känslor blir liksom lite mer sånna här dagar. Jaja det är väl inte hela världen antar jag. Vet inte om man kan dela en film upplagd på Facebook men om det går så är den här:

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: