Veckan som har varit

Då har jag börjat andra kursen i min utbildning, Extern Redovisning. Än så länge går det jättebra. Vi har en bra lärare som jag tycker är mycket bra på att förklara ett, för mig, ämne som rör till det i mitt huvud. Det är mycket som har fallit på plats nu med ekonomi och bokföring trots att det bara har gått tre föreläsningar. Att bokföra rätt är något jag har velat lära mig ända sen innan jag startade eget 2007 så det känns lite lättande att äntligen få en ordentlig kurs i ekonomi.

Jag var till min sjukgymnast i måndags för mina höftproblem. Vi la till ett par nya övningar på boll nu för jag har inte haft ont på hela veckan men jag fick ont bara några timmar senare efter att bara ha testat övningarna hos henne. Några dagar senare testade jag dom igen på gymmet och fick väldigt ont under natten. Försökte få tag på henne i fredags men lyckades inte. Får försöka nästa vecka.

Under lördag och söndag har Lea varit hos Kattis och lekt med Nathalie så att vi kunde åka en sväng helt själva till Stockholm. Det var första gången sen hon föddes så man kan säga att det var välbehövligt. Vi sov på ett väldigt fint fyr-stjärnigt hotell, Miss Clara. Toppen hotell med bra frukostbuffé.

Jag längtar redan till nästa semester då vi ska åka hela familjen.

Det är något fel med min telefon. Den har gått sönder med laddningen eller nåt. Den laddar jättesakta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: