Vikten rasar

Dagens vikt: 93,1 kg woop woop!

Dagens mat: Frukost: 1 proteinshake med mjölk. Mellanmål 1, dubbel polarbröd med ost och kalkon, 1 Celsius. Lunch: proteinshake blandad med vatten (inte alls lika gott som med mjölk!). Mellanmål 2: 1 Belvita, 1 banan. Middag: Pasta, kyckling, brie, vitlökssås.

Vikten! Vikten! Nu märks det verkligen att min sköldkörtel är bra. Ingen tvekan om den saken! Jag har gått ner 2 kg och det har gått lite väl fort, sist jag vägde 95,1 kg var den 26e mars, alltså 5 dagar sen. Förr, kunde vikten röra sig sådär fort endast uppåt. Hände ju aldrig nånting neråt. Men nu! Så himla skönt att det släpper.

Jag ska inte fortsätta med att drick proteinshake med vatten iaf det är en sak som är säker. Gud vad äckligt det är jämfört med med mjölk! Hädanefter får jag ta med något annat att äta till lunch, typ en proteinbar eller nåt.

Jag har tränat rygg o baksida ben idag men bara lite lugnt för jag har ont i knä o rygg av att sitta still så länge under föreläsningarna. Fick det redan efter gårdagens föreläsning och fick det idag också tyvärr. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle kunna göra åt det faktiskt. Jo, jag ska ta en promenad under lunchen och se om det hjälper. Det borde hjälpa att jag går en stund för ryggen.

Kattis berättade förut att hon brukar läsa min blogg lite då och då och jag blev så himla glad över att hon berättade det. Det gläder mig så att andra människor tar sig tid att läsa det jag skriver om mitt liv. Jag har också märkt i min besöksstatistik att jag har börjat få några läsare i Falun, men mest i Stockholm. Det är jätteroligt tycker jag! Även om huvudanledningen till att jag skriver i en blogg är som jag har skrivit tidigare att hjälpa mig att gå ner i vikt och senare blev det även ett bra sätt att rensa hjärnan på onödiga tankar och funderingar när jag har känt mig stressad och haft svårt att sova på nätterna. Att det just är i bloggform är för att det är så lättillgängligt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.