Vikten igen!

Dagens vikt: 92,3 kg.
Dagens mat: Frukost: 1 proteinshake med mjölk. Mellanmål 1: dubbla polarbröd med ost o skinka, 1 Celsius. Lunch: 1 hemmabakad proteinbar. Mellanmål 2: 1 banan, 1 belvita, 1 Celsius. Middag: pasta, skinka, mögelost, parmaskinka, digestivekex, creme fraiche.

Ja jag vet inte vad jag ska säga. Det är nu exakt 1 vecka sen jag sist vägde över 95 kg. 95,1 kg vägde jag 26 mars o nu imorse vägde jag 92,3. Det är 2,8 kg på bara 1 vecka utan att jag har gjort några ändringar. Man brukar ju säga att man förlorar mycket vatten i början men i början av vadå? Om man har lagt om kosten eller träningen då förstår jag resonnemanget men nu har jag inte ändrat nåt. Så då får jag gissa på att det är min sköldkörtel som verkligen visar att den är bra nu. Sen måndags har jag iaf börjat minska mina portioner så jag hoppas att jag fortsätter att gå ner i vikt. Jag äter var tredje timme o ca 2 dl mat. Har dock inte hålt mig exakt till det men äta var tredje timme har jag hållt. Tycker det funkar jättebra. Förut tyckte jag inte om att äta så ofta men nu känner jag faktiskt tvärtom.

Har varit till skolan hela dagen på föreläsning. Dom är väldigt intressanta. Tycker att det är värt att åka dit när det är hela dagen också faktiskt. Jag tog en promenad idag under lunchen. 40 minuter i vårsolen. Fick inte ont i ryggen när jag kom hem så det hjälpte nog. Har dock fortfarande lite ont eller lite öm typ men det blev inte värre.

Sen träning av övre rygg o axlar. Jag har tagit före-bilder idag också som jag kan använda längre fram att jämföra med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: