Besök hos mamma

Vi hälsar på hos mamma jag o Lea. Det är första gången jag är uppe. Det är så kul för mamma är en riktig prylgumma. Hon har alltid en massa praktiska saker som är användbara i hemmet. Några saker jag har sett som jag också vill ha är:
Popcornskål till mikron.
Webbradio till köket.
Wifi fotoram.
Tallrik med indelningar för tex taccos tillbehör.
Airfryier.
Oljeflaska med pensel.
Trådlös laddare till mobilerna.
Huvudgavel till sängen med bakomliggande utdragbara hyllor.
Vakuumsugare till påsar.
Fågelmatare till fönstret.
Liten elektrisk filt.

Hjälp! Hon tycker väldigt mycket om att baka och laga mat. Framförallt sötsaker som Rock Candy och Popcakes så nu blev jag också sugen och tittar på en massa YouTube filmer med DIY recept på allt möjligt! Hittar så mycket gott så jag måste nöja mig med att bara titta på filmerna (eller inte!) för annars kommer det att bli väldigt mycket sött! Vad sägs annars om Candy Apples i tre olika smaker, Friterad glass med Nutella, Choklad Mud Cake, Hemlagad glass med bara två ingredienser, Smoothies.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.