Det här med pengar

Nedläggningen av min butik är äntligen klar och min totala privata skuld hamnade på 178k. Grattis till mig då eller nåt! Det får bli en skuld som hamnar i kategorin ”dyrbar” kunskap efter allt jag lärt mig efter den här affären. Vad vore livet utan kunskap 🙂 Jag hoppas att jag kommer få användning av den kunskapen någon gång dock annars blir det rätt bortkastat ändå.

Hade såklart hellre haft dom pengarna till en kontantinsats till ett boende om man säger så. Nu börjar jag om på noll igen! Tur det bara är pengar och inte min hälsa iaf. Ibland känns det som att enda sättet att få ihop en ordentlig summa till en bostad är genom att vinna högsta vinsten på tex Lotto. Men jag skulle iaf vilja vinna minst 5 miljoner kronor. Då kan jag ta 2,5 miljoner till bostad och 2,5 miljoner till att ha i fonder och bara ta ränta från det. Med en årlig avkastning på 4% skulle det ge mig 8330 kr/mån extra.

Årlig avkastning på 2,5 miljoner kronor i sparande.

Tycker fortfarande om att gå in på bloggen rikatillsammans och använda dom enkla kalkylerna där och leka med siffrorna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: