drömhus!

Dagens vikt: 94 kg (doh!)

Dagens mat: Frukost: ägg, spenat, valnötter, linfröolja. Mellanmål 1: Avokado, morötter, skinka. Lunch: Kyckling, Ruccola, linfröolja. Middag: kyckling, ris, digestive, brie. Mellanmål 2: jordnötssmör.

Ja, jag skulle börja med kostplanen från iForms Förvandlingsskolan idag men det spårade ur lite. Jag fixade dom flesta måltiderna men innan träningen kom jag på att jag glömt mellanmålet efter lunchen och middagen skulle ha varit omelett. Men i övrigt har jag följt den. Det får jag vara nöjd med tycker jag. Vikten gick förstås upp i morse men det är inte så konstigt efter helgens stora fuskande!

Blondinbella har fått sin lilla dotter nu! Så himla roligt!

I en inredningsgrupp på FB har en av medlemmarna delat bilder på en del av sitt hus som dom har renoverat. Herregud jag är kär i huset! Det är så vackert och jag har kommit på mig själv att titta på bilderna flera gånger per dag. Det är så rent, det är något lugnt över bilderna, det vackra ljusblåa skenet som ljusslingorna ger, det blanka golvet, inbyggda högtalarna, utsikten med bergen långt bort, lounge-gruppen. Allt är bara så vackert, så ordnat, så rofyllt! Jag har fått tillåtelse att spara dom och lägga upp dom på min blogg. Nu kan jag titta på dom ännu oftare hehe!

veronicaparkas1 veronicaparkas veronicaparkas2

1 kommentar

  1. Vad kul att jag fick chansen att besöka dig här! Och vad duktig du är med vad du stoppar i dig!! 🙂 Tänk om en annan hade den viljan…

    Stort TACK för dina fina ord om vårt hus! Det värmer verkligen! Det har varit en påfrestande renovering och vi har lagt ner hela vår själ i den, så bara den positiva feedback vi fått känns helt underbar!! Vet inte om du såg att jag även lade ut bilder från fasadrenoveringen på Fb-sidan… 😉
    Vill du ha mer bilder så får du hojta till!! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.