Hallen påbörjad

Dagens vikt: 93,4 kg.

Dagens mat: Allt möjligt! Jag har fuskat väldigt mycket denna helg! Usch!

Vi har varit till Ikea och börjat köpa lite smågrejs till hallen. Det blev dom små rottingkorgarna till hatthyllan. Köpte en ljusslinga med turkosfärgade bollar som jag tänkte ha runt spegeln med det blev inte alls bra så jag får nog ta ner dom och hitta ett annat ställe åt dom. Jag tycker att dom är så fina och när jag ser bilder på andra som har dessa hos sig så ser det alltid så himla fint ut. Men hos oss så det inte riktigt kul ut. Det såg lite ut som kräftskiva haha! Så tittade vi också på gardiner och mattor men det blev inget köp på det. Vi kunde inte hitta nåt som kändes rätt så det får vänta med det.

Vi hade tänkt på till Elgiganten och Kupolen också men jag kände att det räckte med Ikea så det får bli en annan gång med det. Det där med att gå i affärer är verkligen inte min grej. Jag vet inte vad det är om det blir så mycket intryck och mycket av allt att ta in så jag blir bara helt slut av sånt.

Jo just ja, stackars lilla Lea spydde precis när vi kom fram på parkeringen till Ikea. Tror att hon blev åksjuk stackars liten. Hon blir så himla ledsen när det händer. Tur det inte händer allt för ofta. Oftast blir hon ledsen för att hon får spya på sin klänning eller på nallen. Tur vi tog med ombyte. Men vi glömde ha med filt och handdukar för det kan vara bra att torka av med. Eller hushållspapper kan nog vara bättre för då kan man bara slänga det efter att man har torkat av. Hon fick prova på Ikeas barnpassning för första gången idag. Sån himla bra service det är! Det är också så himla bra och stort som ett riktigt lekland. Lea tyckte väldigt mycket om det.

Sen åkte vi hem efter Ikea och Lea tog en powernap i bilen innan träningen. Idag startar jag 3e delen av iForm Förvandlingsskolan som jag bara älskar. Det är det absolut bästa träningsprogrammet jag har kört. det är några år gammalt så jag har sparat ner alla program på pdf i min drive så att jag har kvar det ifall dom skulle ta bort det. Med tredje delen får man även en kostplan att följa så det det jag starta imorgon. Min träningsvecka börjar på söndagar istället för måndag. För då tränar jag med programmet på söndag, tisdag och torsdag. Måndag och onsdag kör jag mage och intervallträning på crosstrainern.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.