Funderar på matkasse

Omg jag har ju glömt skriva av mig sen massa dagar ju! Grejen är den att jag tänkte såhär att jag slutar skriva min matlista på fredagar för den är ganska lika hela tiden + att jag ibland vill beställa online och då krävs det att jag planerar matlistan tidigare. Dessutom funderar jag på att börja testa matkasse från nånstans. Har inte bestämt än var men jag håller på att tittar på nätet och har börjat jämföra lite olika.

Det har varit lite att göra, vi var på Barnens Skidspel i helgen och i söndags jobbade jag + satte upp en ny takkrona i Leas sovrum som bara blev så himla bra!

Måndagens vikt var 95,7 kg vilket är helt galet kan jag tycka för det betyder att jag har gått upp 0,7 kg sen förra måndagen 🙁 Inte alls bra. Det gör ju att jag tröttnar fullständigt alltså! Jag tror det blir bra att bryta av lite med en matkassa lite då o då för jag är sugen på att testa nya smaker. Vi får se vad det blir 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.