Jag vill ha semester!

Jag har snart glömt hur det är att ha semester och vara ledig känns det som. Det var alldeles för länge sen jag hade semester känner jag! Sist jag var ledig var nog 2013 när vi åkte till Turkiet. Det var sista resan vi gjorde. Men jag skulle bara vilja vara hemma och ”bara vara” ledig en månad eller nåt sånt. Det skulle vara så skönt och det skulle verkligen behövas. Jag skulle bara vilja gå runt hemma och fixa så det blir ordning här nån gång. Jag blir tokig på detta kaos vi har överallt. Vi har fortfarande massa kartonger i sovrummet. Eftersom jag både jobbar och pluggar hemifrån så blir det väldigt mycket tid hemma då jag ser allt kaos och det är ganska påfrestande. Jag tror faktiskt att om jag bara höll på att rensa och fixa hemma på heltid så skulle det fortfarande behövas flera veckor för att få ordning på allt. Det är så mycket överallt så man vet inte var man ska börja!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.