Kostschema vecka 9

Jag är sugen på att ha två alternativ till frukost och mellanmål igen. Så nästa veckas kostschema har två alternativ igen. Blomkålsoppa är den jag skulle ha gjort den här veckan men det blev aldrig av för det räckte med tidigare matlådor i frysen.

Jag har varit så himla sugen på choklad den här och förra veckan så när jag planerade nästa veckas kostschema tänkte jag att jag ska ha med mat med choklad i så därför är det choklad i en av frukostarna och mellanmålen. Så kanske jag slipper känna behov av att äta massa choklad hela tiden.

Frukost:

1. Havregrynsgröt med banan och kanel samt ostkuber

2. Smoothie med jordgubbar och choklad

Mellanmål:

1. Banansmoothie med jordnötssmör

2. Blåbärsglass med rostad kokos

Huvudrätt:

1. Blomkålsoppa med knäcke

2. Bönpasta med keso och pesto

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.