Läkarbesök

Äsch, jag kunde inte släppa det här med adhd symptomen så idag var jag på vårdcentralen och pratade med en läkare om det. Vi får se vad det blir av det här. Har läst lite mer på 1177 för att få lite förståelse och veta vad man kan göra åt.

Jag har ganska många av dom så kallade symptomen som tex att jag är impulsiv och gör ofta saker utan att tänka efter före, jag bara kör på varje gång jag får en ny idé. Även om jag redan haren massa pågående projekt så kan jag inte låta bli att starta nya. Jag är väldigt kreativ och nya idéer dyker ständigt upp i mitt huvud. Jag löser saker och problem ofta på andra sätt än andra. Det och mycket mer stämmer in på mig så men vi får väl senvad det blir.
Jag tycker främst att om jag har adhd så vill jag veta det och få det fastställt därför då finns det hjälp att få för att tex underlätta min skolgång nu när jag studerar.
Dom negativa symptomen som jag tycker stämmer in på mig är bla att när jag blir upprörd kan jag ha svårt att kontrollera mina känslor, jag får svårt att koncentrera mig på annat, jag är känslig för ljud som tex ventilationer eller tickande klockor, sånt gör det svårt för mig att koncentrera mig. Jag känner oro i själen eller hur man ska säga, jag känner mig ibland överväldigad av känslor och håller mig borta från nyheter och tidningar så gott jag kan för när jag läser nyheter påverkar det mig så starkt att jag får svårt att ta itu med min dag. Det blir för jobbigt att hantera dåliga nyheter och jag känner bara att jag tappar allt hopp om mänskligheten. Närmjag hamnar i sån tankebana kan jag bli påverkad i många dagar i sträck. Jag har massor med högar av papper för olika saker för att försöka få ordning på saker och ting. Jag kan vara väldigt intensiv. Jag blir lätt distraherad. Blir lätt rastlös, tröttnar fort på saker och ting.

Ja, det finns nog mer men nu orkar jag inte tänka på det mer just nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.