Mamma på besök

Mamma har varit här på besök. Hon var här i en vecka den här gången för hon passade samtidigt på att prova laserbehandling hos Åke för sina knän. Hon har så himla ont hela tiden. Hon beskriver smärtan som träningsvärk fast den är ständig. Det måste vara jättejobbigt. Än är det nog för tidigt att säga om det hjälper men efter andra behandlingen hade hon inte alls ont. Tyvärr kom det tillbaka dagen efter igen. Jag tror att det delvis beror på att hon inte vilade alls när hon inte hade ont. Tror hon brukar behöva vila annars när hon har ont. Jag hoppas hon blir bättre när hon har gjort fler behandlingar och att effekten håller längre.

Mamma har lekt massor med Lea och allt har gått bra. Dom lekte tåg, blåste vattenballonger, klädde dockor, hade disco, lekte i lekparken. Det var sån bra tajming också för samtidigt som hon var här var det International Street Market och det var jättekul. Vi köpte massa saucisson och chokladéclairer och pain au chocolat och massa god mat. Samma helg var det även Rättviksmarknad så dit åkte vi också, det var riktigt mycket folk men allt gick bra. Pernilla och Erik var med. Vi köpte inget speciellt där förutom massa gott igen! Och Lea åkte massa karusell och fick en heliumballong i form av en enhörning och en självgående lite hund som skäller. Vi åkte också till Kupolen en dag och tittade lite.

Det är typ första gången som jag orkar vara med ut på sånna här saker så många gånger efter varandra dessutom. Det kan vara tabletterna som hjälper gissar jag. Jag tar 2 tabletter nu sen nån vecka tillbaka. Jag tycker också att jag på nåt sätt har lite lättare att formulera mig när jag blir upprörd som jag ju blir rätt ofta när jag diskuterar med Roger… Det är väl det enda jag har märkt.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.